3шт Автомобили Детализирующая Четка За Миене на Авто Детализирующий Комплект За Почистване на Двигателя Колелото на Чист Комплект от Автомобилна Детализирующая Четка Комплект

w101221

23.26лв. 36.91лв.
  • Описание
  • Коментари

  • Произход: Континентален Китай
  • Търговска марка: ФГХГФ

Ние предлагаме отстъпка за голям брой стоки.Добре дошли, за да се свържете с нас!

100% чисто нов и високо качество

3 Различни по големина четки за повече подробности, можете да избирате в зависимост от вашите нужди, достатъчна дължина, за да е лесно да се изследват и да проникне в орех с натъртвания, пречка или тесни пространства.

Няма шанс да навредят или надраскат чупливи колела.Прави го най-сигурната фина четка за вашия автомобил. четината с дължина 8 сантиметра на добра дължина, за да проникне в най-дълбоките ядки, да достигнат до места, до които ръката не може да достигне.

Автомобили, камиони, мотоциклети, мотори, джипове, лодки, Колела, гуми, джанти, Спици, Решетки, моторни отделения, изпускателни тръби, Брони, вътрешното крило, спиране част, вентилационни отвори и още много други.

Тази многофункционална четка перфектен за мокър и сух използване и е предназначена за премахване на прах, на кое трасе и други дребни предмети с колела, вентилационни отвори, декорация, цепки на седалки и емблеми, като вашия любим автомобил, е напълно спретнати и чисти отвътре.

Състояние: 100% Чисто Нов

Тип: Комплект четки за обяснения, части кола

Цвят: черен

Материал: PP + влакна

Съдържание на опаковката:

3 x Комплект четки за части от колата

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави коментар