Клещи за Усукване на тел Клещи От Високо стомана, 9 см / 6 см Клещи За Ликвидация Предпазители За Авиационната, Автомобилната индустрия

w111162

18.91лв. 45.04лв.
  • Описание
  • Коментари

  • Произход: Континентален Китай
  • Тип: Детайли за Ръчни инструменти
  • Търговска марка: ВАХИГЧИ

Описание:

Клещи от защитни проводници от високо стомана се отличават с отлично качество и могат да се използват като ножици, twisted клещи или клещи.

1. Необходимите инструменти за самолети, превозни средства и промишлеността.

2. Выкованный от високо стомана, здрав и стабилен.

3. Прикручивайте няколко жици едновременно, което спестява време и енергия.

Свойства:

Име на продукта: Клещи за усукване на проводници

Размери на продукта:

A: около 6 см: 21 см (6 инча)

Или

B: около 9 инча: 27 см (9 инча)

Размер на опаковката:

A: около 6 см: 22*6*3 см (6 инча)

Или

B: около 9 инча: 28*6*3 см (9 инча)

Тегло на опаковката:

A: 225 грама

Или

B: 445 g

Опаковъчен лист:

1 * Въртяща клещи

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Широко приложение: Клещи за усукване на тел може да се използва като скоби, усукани скоби или клещи за различни превозни средства, машини и дори самолети; трябва ли да затегнете болтовете на спирачните тормозном диск.Те може да гарантира, че ще можете да изпълнява работата си безопасно и лесно.

2. Функция без риск: Клещи за усукване на тел идеални за поставяне на писалки мотоциклет с лост и да се предотврати отслабването и падането на винтове при ремонт на винтове.

3. Простото приложение: Клещи за безопасна тел ви помогне по-лесно и по-бързо заснемане, завъртете до и режат метални кабели, задържане на тел и дръпнете дръжката за работа, отлични за завинтване на няколко проводника едновременно, което спестява много време и енергия.

4. Висококачествени материали от високо стомана: Выкованные от високо стомана и термообработанные, въртящи клещи са достатъчно здрави и надеждни, им е трудно да се прекъсне.

5. Многофункционални клещи за тел: Безопасни клещи за усукване на проводници могат да осигурят удобство на работа в самолетите, автомобилите, промишлеността и други отрасли на промишлеността, които могат да се използват като ножици, крученых клещи или клещи.

Добави коментар