Инструмент За Измерване На Ъгъла На Заключване Регулируем Състав За Измерване На Ъгъла На Дървената Бързо Standalone, Маркировъчна Линия Транспортир Линия За Ръбовете На Транспортир Детайли Инструмент

w111588

24.02лв.

Инструменти

Тагове: сензор Кенеди, фанерная кондукторная корона, сонда измерване метален, резервни части takay, инструменти за декорация на торта 200, пола под ъгъл дължина, сватбени аксесоари от дърво, част от компютърния стол, гама от сплав, резервни части broly

  • Описание
  • Коментари

  • Произход: Континентален Китай
  • Сертифициране: CE
  • Удобства за самостоятелно приготвяне: Дървообработване
  • Търговска марка: исфридай

"Angle Lock Measure Tool" - това интелигентно решение, което може да се прехвърлят на детайла за по-удобно измерване на ъгъл, който е много подходящ за полагане на подови настилки или производство на мебели.

Основни характеристики

? Точен Инструмент За Измерване:

Той е широко използван за измерване, маркиране калибри, позициониране на детайла, маркировка на ъглите, а също и много подходящ за използване като калибър драскотини (за маркиране на паралелни линии).Най-полезен инструмент за любители или професионалисти.

? Широк спектър на приложение:

Подходящ е за проектиране, студентски рисуване, архитектурен дизайн, дърводелски, измерване на дължини, etc.it е идеален подарък за студенти, занаятчии, архитекти и дизайнери.

? Ускоряване на повишаването на ефективността на:

Скала за измерване на ъгъл може да се използва за точно и удобно измерване на вътрешни и външни ъгли и прехвърлянето им в преработен материал.Това може да спестите време и подобряване на ефективността на вашата работа.

? Материал ABS и висока точност:

Измервателен инструмент е произведен от траен и устойчив ABS-пластмаса. защитен от корозия, лека по тегло, е сложна конструкция, плавен ход и точни показания.

Използването на методи

Използвайте определя лоста, за да го държи на място.Конструкция на лоста ви позволява лесно да се работи от двете страни с една ръка, дори и в по-тесен работната зона.

Стъпка 1: Поставете две пластмасови крака в ъгъла на стената и выровняйте ги по стената.

Стъпка 2: Поставете угломер на детайла и отбележете ъгъл.

Стъпка 3: Благодарение на скалата на подвижна дръжка и дупката за молив гониометр също така е подходящ като маркировочного на уреда (използва се за изготвяне на паралелни линии).

Стъпка 4: Просто инсталирайте стопор, поставете молив и дърпайте наклонен наклон на детайла.

Технически характеристики

Тегло на продукта

86Г

Размери на продукта

(Д х Ш х В)

31 × 3 × 2 см/12,2 х 1,2 х 0,8 инча

Съдържание на кутията

Инструмент за измерване на ъгъла на определяне × 1

Материал

ABS

Забележка

Поради измервания, направени на ръка, моля, оставяйте малки отклонения в измерения.

Поради различни ефекти дисплей и осветление действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, заснет на снимката.

Добави коментар