Генератор на вълните на Шуман с честота на резонанс на Земята 7,83 Ч помага на сън подобрява качеството на водата и здравето

w112131

46.49лв. 58.10лв.
  • Описание
  • Коментари

  • Произход: Континентален Китай
  • Сертифициране: Няма
  • Удобства за самостоятелно приготвяне: ЕЛЕКТРИЧЕСКИ
  • Търговска марка: ФГХГФ

Вълните на Шуман - това е благотворная пулсираща ритмическая вълна, която се появява в ионосфере атмосфера.Неговата честота е 7,83 Hz, което съвпада с честотата на хипокампуса в мозъка на бозайниците.

Вълните на Шуман 7,83 Hz може да компенсира честотата на отрицателните за заглушаване на електромагнитни вълни и радио вълни, така че реверберация на звуково пространство, стабилна и хармоничен, за да слушателите може да се насладите повече на музика физически и психически и да отпуснете тялото, подобрява възприятието на звук и изображения, за подобряване на здравето на човешкия организъм, повишава ефективността на създаване на работа и добре се отразява на безсъние и психическо напрежение.

Вълните на Шуман: Помага да заспи, помага за подобряване на вкуса на виното, чай и вода!Премахване на стреса. 3 цветни светодиода, работно индикатор 7,83 Hz, лилаво стерилизующий led, мигащи в съответствие с работна честота, оборудван с USB-кабел може да бъде свързан директно.

За творческо пространство - за увеличаване на творческо вдъхновение, За офиса - за отдих и повишаване на производителността.

Съвети за използване на продукт: Препоръчва се да се поставят продукт на височина 1,5 м над земята, че в по-голяма степен допринася за възприемане на вълните на Шуман.Площ на всеки продукт трябва да бъде не повече от 18 квадратни метра.

Тип щепсела: штепсельная вилица САЩ, това се отнася за Канада, Индия, Мексико, Таиланду, Съединените Щати, Филиппинам, Тайван и така нататък.

Вид на продукта: Генераторът на Шуман

Име на продукта: Генераторът на импулси вълните на Шуман с изключително ниска честота

Източник на захранване: USB-кабела или захранващия блок 5 В (захранване в комплекта не са включени)

Мощност: 2 W

Вход: 5

Работна честота: 7,83 Hz

цвят: Бял + черен

Материал: пластмаса

размер: 120 x 120 x 30 мм

Съдържание на опаковката:

1 х Генератор

1 х USB кабел

1 адаптер за захранване 5 (стил адаптер за захранване се изпраща на случаен принцип и определен стил не може да бъде избран)

/

1 х Генератор

1 х USB кабел

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави коментар