Детски Роли За Рисуване на Хартия За Рисуване За Децата Детски Ролка За Чертане и Рисуване Стенен Маса за Оцветяване Плакати на Хартиена Ролка

w139025

7.35лв. 14.70лв.
  • Описание
  • Коментари

  • Произход: Континентален Китай

Описание:

1. Изработен е от висококачествена хартия с богато съдържание, дете обича да изследва, да го използват по-удобно, позволява лесно да изготви и подобрява практически умения.

2. Работи с почти всички оцветители, като цветни моливи, цветни моливи, неутрални дръжки и повечето маркери.Тя работи както на закрито, така и на улицата.

3. Интерактивна живопис, подходяща за детска стая на визуално-моторна координация, на творчеството и въображението, развива практически умения и комуникативни умения.

4. Можете да го стик на стени, мебели, маси, подови настилки и т.н. Специално проектирани препратки паста не оставят следи по стените и няма да навредят на вашата стена.Направете къщата на супер чист, след като децата повеселятся.

5. Големи детски цветни плакати са напълно подходящи за подаръци за рожден ден, подаръци за коледа, обучение разпознават цветове, празнични, детски играчки, ученически награди и много други.

Спецификация:

Продукт: Детски ролка за рисуване

Материал: хартия

Размер: 86*20 см/33,86*7,87 инча

Характеристики: Животински свят, Подводен свят, Пространството на мечтите, Пасторальное ферми, Десерт рай

Тегло: 100 грама

Списък на продуктите:

Ролки цветна хартия * 1

Бележки:

1. Цветът на продукта може да се различават леко от снимките, поради различно осветление и на настройките на дисплея.

2. Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Способността за рисуване】 Ролки раскрашивающей хартия може да се подобри координацията на ръцете и очите си, че още повече се развива творческите способности и въображението на децата и развива практически умения на интерактивни рисуване.

2. 【Визуално възприятие】 Детски роли за рисуване, боядисани в няколко ярки цветове чрез рисуване за развитието на визуалното възприятие, което развива у детето способността да разпознава цветовете и да се стартира със сензорно пътуване на вашето дете до знанието на новия свят.

3. 【Удобно да теглите】 Ролка хартия за рисуване, който може да се прикрепят към стените, мебели, маси, пола и т.н., Снабден със специален задната дръжка, която лесно стик и се оттегли, не оставяйки следи по стената.

4. 【Удобна функция за оцветяване】 Гигантски раскрашивающий плакат е снабден с удобен дизайн за оцветяване, който работи с почти всички раскрашивающими художествени принадлежности, като например цветни моливи, цветни моливи, неутрални дръжки и повечето маркери.

5. 【Най-добрият подарък 】 за Оцветяване покривки за деца създава мостове за комуникация между родители и деца, които са надеждни подарък за дете, за рожден ден или празник и да задържи вниманието на вашето дете в продължение на няколко часа.

Добави коментар