4 Бр. Опора за растенията от Мъх За Увивни растения 12 Инча Тотем от кокосовата койры 40 бр. Етикети за растения и 4 бр. Естествени Въжета За Мъх

w139474

35.88лв. 53.55лв.
  • Описание
  • Коментари

  • Произход: Континентален Китай

Комплект за увивни растения включва: поставка за растенията, 4 тотем стълб от кокосовата койры, всеки корен на мъх с дължина около 12 инча (30 см), идва с 40 бирками за растенията и 4 пеньковыми с въжета.Можете да го използвате под формата на четири отделни пръчки от кокосовата палма или се комбинират няколко пръчки от кокосовата палма заедно, в зависимост от желаната дължина.Лесно привязывайте растения към натуральному, лесно удаляемому, безвредному материала, който идеално се съчетава с вашите растения.

Тотемный стрък броколи премиум-клас: Този тотемный стълб за броколи е изработен от естествени влакна мъх броколи, безвредни за растенията.Въздушни корени могат лесно да проникнат в този екологичен и органичен материал, като помага на растенията задържат вода и хранителни вещества за растеж.Вътрешен пръчката е изработена от PVC-материал, вместо метални, така че няма нужда да се притеснявате за ръжда, защитата на околната среда и може да се използва в продължение на дълго време.

Поставка за тотемного стълб от кокосовата палма променлив размер: Обща височина 47,3 инча (около 120 см.), височина на всеки тотемного стълб от черупката на кокосов орех 12 инча (около 30 см), включително и на 4,5 инча (около 11.5 см), дървени пръчки.Всеки подкранова греда прът е вътре в тръба от PVC, и, чрез добавяне на един прът в друга, може да се получи общата височина на 23,5 инча.Този продукт се доставя в две части, така че можете да го използвате като един дълъг шест или четири малки овчарски скок.

Здрав транспорта, публикуван от мъх за увивни растения: Долната част на тотемного стълб от черупката на кокосов орех заострена, лесно забит в почвата и осигурява надеждна опора за растежа на растенията.Средата е куха, ако растението дълго жердь, просто добавете удлинительную жердь, за да получи по-дълга туризъм жердь.Няма нужда да унищожи стайни растения, подмяна на стълбове, кокосов орех мъх здрав за по-дълга употреба.

Поддръжка на стайни растения: Основен стълб totem е идеална опора за всички видове стайни увивни растения.Може да се използва не само вътрешен, но и на открито.При отглеждане в саксии и контейнери нужда от допълнителна опора за увивни растения и лиани.Тези подпори за растения на тотем полюсите помагат корени на растенията с въздуха.Тези стълбове, за растения са подходящи за отглеждане на монстеры, картофи, монетни растения и много други неща.

Цвят: Цвят на снимки

Материал: Кокосови район

Съдържание на опаковката:

4 пръчици, кокосови палми с размер 30 см

40 x етикети

4 x коноп въже

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави коментар