4-Инчов Вграден Канален Вентилатор Въздушен Вентилатор, Метална Тръба Отдушник На Вентилатор Мини-Аспиратор-Баня И Тоалетна Стенен Вентилатор

w168998

38.20лв. 49.61лв.

Подобрения в дома

Тагове: вентилатор с възможност за регулиране, вентилатор с ниско ниво на шум, вентилатор 200 cfm, вентилатор охлажда помещението, вентилатор jenis, вентилатор elektralux, степенен вентилатор, уменьшаемый вентилатор, вентилатор murah, вентилатор olayo

  • Описание
  • Коментари

  • Произход: Континентален Китай
  • Сертифициране: Няма

Широко се използва - 4-инчов, вградена канален вентилатор широко се използва в домове, офиси, складове, ресторанти, барове, магазини, търговски центрове, в палатки, оранжерии и други места, където се изисква много въздух.

Прегряване на двигател е с ниска работна температура и ниско ниво на отвеждане на топлината, вграден температурное устройство, точка на контакт се изключва, когато се нагрее прекомерно на двигателя, което води до повреда на захранването.двойна - по-безопасни.

Голям въздушен поток - Той е оборудван с висококачествена втулочным двигател, тихо и енергийно ефективни, с честота на въртене 2800 об/мин, по-голям разход на въздух 140 CFM.

Направете своята система ОВКВ със собствените си ръце - можете да подават свеж въздух с помощта на един или повече вентилатори в домашно система за циркулация на въздуха в зависимост от размера на вашето помещение.

Той е в състояние да пропуска въздуха чрез филтри, дълги участъци от въздуховоди, или да се отглеждат светлоотразители.Сменете мухлясал въздуха свеж въздух, за да се поддържа температурата или влажността под контрол, и охлаждат вашия рефлектор с помощта на нашите фенове!Сигурно и е безвреден за околната среда.

Цвят: бял

Материал: метал

Напрежение: 220 V 50 Hz

Входяща мощност: 25 W

Скорост: 2800 об/мин

Количество въздух: 140м3/ч

Шум при работа: 30-35 db

размер: Диаметър: 93 мм

Височина: 78 mm

Съдържание на опаковката:

1 канален вентилатор

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави коментар