YPP ЗАНАЯТИТЕ Елегантни Панделки и Метални Шаблони за Шаблони за DIY Scrapbooking/фотоалбум Декоративно Щамповане САМ Хартиени Картички

w92781

5.22лв.

Scrapbooking и преге

Тагове: поп режещи удари, die honda, щанци за рязане на метал показалеца, щанци за рязане фенери, x прорезна печат, селтик щанци за рязане на метал, вид на щанци за рязане на метал, режещи плашки за цветя, лозови насаждения, 24 рязане на матрицата, вълна умира

  • Описание
  • Коментари

  • Опаковка: 1 компл./лот
  • Търговска марка: YPP занаят
  • Размер в сгънат вид: голям размер
  • Номер на модела: 19033001

Ако установите, че стоките са счупени или липсват при получаване на пратката, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние винаги ще ви дадем удовлетворенный резултат!

Характеристики на продукта:

Размер в сгънат вид: голям размер: 14.1*3,6 см, малък размер: 8,2*2,3 виж

Опаковка: 1 компл./лот

Много полезно за украса на торта / производство на картички / scrapbooking!Просто плъзнете мозъчна атака!Тези стоманени печати прорежут картон, тънки дървени стружечную печката, корк с дебелина 1/4 инча, филц, ацетат, платно с лепкава обратна страна, плат, плат деним, шкурка, 2 мм стиропор за бродерия, дървесна фурнировани плочи хартия, листове с фотомагнитами и много други!Те работят на практика с всички высекальным печатната преса, в който се инсталира на матрица с дебелина вафлю, и непременно ще станат важен елемент на процеса на производство на хартия.

Опаковка:

Начин на плащане:

1). Преди да направите поръчката, моля, потвърдете подробности с нас, ако имате някакви запитвания.

2). Моля, платете на поръчката е в рамките на 2 дни след поръчка.

3). Моля, уверете се, че на адреса / телефонен номер (мобилен телефон) / пощенски код, които сте оставили, са посочени правилно.Ние ще ви изпратим стоката в съответствие с адреса, посочени на вашата поръчка в www.vechelade.eu.

Ако имате нужда от промяна на адреса, моля, пишете ни преди да изпратим пратката. 4). Ние не носим отговорност за каквито и да било местни такси или данъци във вашата страна.Цената за безплатна доставка не включва данъци върху вноса.

Доставка:

1). Вашата поръчка ще бъде обработена в рамките на 7 дни след вашето плащане.

2). Самолетни заминаване Поща на Китай обикновено отнема около 15-40 дни, за да пристигнат на адреса си (в празнични дни е необходимо повече време);

EMS изисква 5-10 работни дни; FedEx изисква 4-8 работни дни, DHL и UPS отнема 3-7 работни дни.

3). Ние не носим отговорност за забавяне на поръчки, ако ние ги изпратили.Защото скоростта на доставката е извън нашия контрол.

4). Отговорност за всички вносни такси или такси носи на купувача.

5). Не се колебайте да се свържете с нас с всякакви проблеми на доставка, ние ще ви предложим задоволителен отговор.Не изпращайте спор по желание.Още веднъж благодаря ви!!

Коментари :

1). Положителна оценка е изключително важен за нас.Моля, пишете ни на 5 звезди на връщане, ако сте доволни от нашите продукти и услуги.Ние ще ви предложим най-добрата цена и най-доброто обслужване, когато направите поръчка за следващия път.

2). Моля, пишете ни, преди да остави отрицателен коментар, или да отворите всеки спор в www.vechelade.eu.

Ние ще ви помогнем да разрешите този проблем.Моля, дайте ни възможност да реши всеки проблем.

Ние разбираме, как можете да огорчиться, ако поръчката се обърка, но ние ще направим всичко възможно, за да сте останали доволни от резултатите.

3). Ние се грижим за всеки наш клиент и винаги ще са готови да ви помогнат.Надяваме се да се установи с вас дългосрочни бизнес отношения!

Добави коментар